Bygg en carport for ditt kjøretøy

Når man driver med motorsport, er det veldig viktig å ta godt vare på farkostene sine, slik at de varer lengst mulig. I tillegg vil det å la et kjøretøy stå ute i vær og vind påvirke sikkerheten når man kjører, siden det kan oppstå rust, slitasje eller skader som påvirker kjøringen. Her går vi gjennom noen av alternativene man kan ty til dersom man vil ta godt vare på sine biler og motorsykler, ATV-er og skutere.

Lag en tegning og et budsjett
For å få en god start på byggingen, er det viktig at man tegner opp hva det er man skal bygge. Slik blir det lettere å beregne tiden man skal bruke, kostnaden og ikke minst hvor mye og hvilke materialer som trengs til byggingen. Besøk Byggmax.no eller en liknende side for en rask oversikt over hva som finnes, og ikke minst hvilke priser som gjelder for det du trenger. Bestiller man direkte, får man det også levert rett hjem, og trenger ikke tenke på transport av lange planker og store takplater. Men da bør man også ha budsjettet klart, slik at innkjøpene du gjør ikke spiser for mye av pengene som er satt av i budsjettet. Det kommer nesten alltid ekstra kostnader til, så vær forberedt på dette.

Hent inn hjelp fra venner og familie
I Norge er dugnad et veldig vanlig fenomen, nesten uansett hva som skal gjøres av store prosjekter, og da er det som regel venner og familie som trår til. Å arrangere en dugnad er veldig enkelt, det er egentlig bare å sende ut en melding, enten på telefon eller Facebook, og si fra hva som skjer og hvor og når det skjer. Legger man til at man skal servere noe koselig fingermat eller en stor og sosial middag på et senere tidspunkt, er det mange som hiver seg med dersom begivenheten blir lagt til en helg. Alternativt kan man også avtale arbeidsbytte med andre som også har prosjekter på gang, slik at man inngår en slags «øye-for-øye»-avtale. Det er alltid noen andre som også trenger hjelp. Quid pro quo – en perfekt løsning!