Oppgrader klubbhuset

Selv om man kanskje ikke tilbringer mer tid enn man må i klubbhuset, er dette også en del av motorsportmiljøet som må ivaretas. Etter en lang økt på banen er det herlig å slenge seg ned for en prat om dagens øker, og kanskje ta en kopp kaffe eller et par bokser med kald drikke.

Puss opp utvendig
For å kunne sette seg ned og nyte klubbhuset, er det viktig at utsiden er i god stand, og at man gjør jobben riktig. Viivilla.no gir deg tips om hva du bør unngå, og hva du må huske på, spesielt dersom bygget i seg selv begynner å bli gammelt. Og la oss bare innse det – mange klubbhus har blitt satt opp for mange tiår siden, og kanskje ikke alltid med de beste snekkerne på plass.

Puss opp innvendig
For en riktig hyggelig stund på klubbhuset, må det også pusses opp innvendig, og her kommer valg av materialer og utstyr inn. Det enkleste er nok å gå på nett, der byggevarehuset Buildor.no tilbyr et godt utvalg av dører og vinduer, samt viktige elementer som brannslukkere og kjøkkenløsninger. For innredning bør man se på nett for raske ideer, for eksempel på Instagram, og slik kan man finne mange gode tips til hva som passer i klubbhuset. Slik slipper man å besøke mange butikker eller nettbutikker for å finne de produktene man vil bestille.

Nordmenn og dugnader
Ofte blir slike bygninger som klubbhus og idrettsrelaterte bygg fikset opp av frivillige som arrangerer en dugnad, og dette er en typisk norsk ting. I andre land er det mange som er overrasket, ikke minst gledelig, når de hører om denne typen arbeid, da det er noe de aldri har vært borti tidligere. Vi kan være stolte av alt vi klarer å få til fordi vi ikke er redde for å brette opp armene og ta i et ekstra tak når det trengs. Dessverre ser det ut til at vi er på vei bort fra denne trenden, med årsaker som tidsklemma og overtidsarbeid å legge til grunn. La oss håpe at den norske folkesjela ikke lar seg kue av pengetrollet som vil kjøpe seg ut av all ekstra innsats som etterspørres!