Ha det moro med motor

 

Det finnes heldigvis et godt utvalg av baner hvor man kan ha det moro med motor i Norge. Som et luksusland har vi da ofte også litt dyre hobbyer og interesser, så det går nok hånd i hånd. Nå er det ikke alle disse aktivitetene som er veldig dyre, men en del av dem krever noe investering. Banene strekker seg fra sør til nord, med Rudskogen, Vålerbanen, Lyngåsbanen, Grenland Motorsportsenter (GMS), Hitra Motorsportsenter og ikke minst Arctic Circle Raceway, som er en av de mest kjente banene.

DriftingTurbo E30 drifting

Blir det mer moro enn dette, da? Her møtes alle de store gutta, og går helt spinnville! Ok, nok ordspill – dette er en underholdende aktivitet både for de som drifter og de som ser på. Pass endelig på at du har med deg både tørkle og vann, for man blir både tørst og svett av å stå i all denne røyken. Og skal du delta, er det viktig å være god på det du gjør, slik at du får best mulig utnytte av dagen.

På racing-bane med motorsykkel

Her kan man drive med både roadracing og classic racing. Roadracing er mest vanlig, og krever at du har lisens for å kjøre på bane med racingsykkel (R-sykkel). Her går løpet på tid, så det er viktig å kjøre optimalt på banen, slik at du taper minst mulig tid til konkurrenter. Løp som TT krever hvert år mange liv, mye fordi også en del uerfarne kjørere er med på leken. Ellers kan du kanskje kjøre litt på en nærliggende bane, bare sånn for moro skyld? Husk bare på å bruke beskyttelsesutstyr!

Få med deg kompiser på et M-Event

Her kan amatørentusiaster av alle typer møtes for å ha det moro med sin favoritt innen motor! Er snøskuter din greie? Eller hva med ATV, gokart eller rally? Spiller ingen rolle, for du får kjøre det med M-Even. Dette er en allsidig og underholdende eventplanlegger som gir mye moro på et fartsfylt område. Du sier hva du er ute etter, og de gir deg det du vil ha og betaler for. Simple as that!