Kjør av gårde vel vitende om at alt stemmer!

Det er deilig bare å sette seg i bilen og bare kjøre av gårde. Man trenger ikke ha noe mål eller mening, bare kjenne frihetsfølelsen av å flyte av gårde på nyasfalterte veier uten trafikk.

Vel kan det være smart å skaffe seg en el-motorsykkel i dag, men det er en helt annen historie.

For driver man for seg selv eller en liten bedrift med ansatte, så er det greit å vite at mens du slapper av, så strømmer pengene fortsatt inn. Og når alt er automatisert, så er det gledelig å sende faktura som privatperson eller enkeltmannsforetak uten trøbbel. Med Frilans Finans sitt smarte system er alt inkorporert i løsningen.

Faste og nye kunder

Selvfølgelig er det enkelt når man har faste kunder som faktureres hver måned, men slik er ikke verden bestandig. Noen kunder kommer og noen går, noen handler litt nå og da, mens andre legger inn den helt store ordren når du helst bare vil farte av sted. Og det kan du nå uten å tenke mer over det, alt går av seg selv, og det er bare for deg å følge med på nettbanken når pengene strømmer på.

Selv med ansatte blir det lett

Noen kaller det easy peasy, og det er også slik lønningssystemet til Frilans Faktura fungerer. Kanskje du skal nedover å teste den nye modellen til Nio eller Kia, og da kan du like gjerne betale noen for å redusere dine administrative utgifter. Du kan heller vurdere en hydrogenbil for å jobbe med miljøsaker. For det er jo det vi skal gjøre i tiden fremover.

La tankene fly mens du kjører lydløst

For det er noe likt mellom fakturasystemer og elektriske biler. Det er helt knirkefritt og lydløst. Man merker nesten kun at pengene kommer inn. Når man sitter på en veikro og ser bilene farer forbi. Det handler om å gjøre de riktige tingene nå. For om et-to eller 5 år er det kanskje for sent.

Å la tankene fly gjør jo ingenting, når du likevel skal utvikle det nye som vil få verdens øyne til å rette seg mot din bedrift. En ny ide som du sitter inne med. Kanskje det er et fly som går på suppe eller poteter? Hvem vet hva fremtiden vil bringe?