Systemer for å drive en garasje

Kunne du tenkt deg å gi sjefen sparken og bare starte for deg selv. Gjøre det du er god på og tenker på dagen lang? Kanskje du har det som skal til for å drive en garasje. Du har allerede en god del verktøy og nok av plass til å fikse på biler og bygge opp veteranbilene dine.

For å starte en bedrift, kan det være lurt med noen systemer. Det gjør det lettere for deg å begynne og skaffe flere kunder som holder hjulene i gang. Et slik system er crm, men det fins flere system som gjør hverdagen i garasjen mye enklere. La oss ta en titt.

Hvorfor CRM

Når du skal skru på brukte biler, så må du være konsentrert. hele tiden. Det er ikke sikkert du har skaffet deg en sekretær, men dette er noe du tenker på. I stedet anbefaler vi deg et CRM system. Dett er din digitale sekretær som ordner alt for deg. Selv om en sekretær kan være fristende, så er CRM systemet mye rimeligere i drift. Dessuten drives det av mange sekretærer som guider deg hele veien.

CRM systemet holder kontroll på avtalene dine, hvilke kunder du har og hva som er på lageret ditt. Begynner det å gå tomt for hydraulikkolje eller 25A sikringer, så vet systemet kalt CRM det. Vips har alt blitt bestilt uten at du trenger å tenke på noe.

Så når alt dette er ordnet, så trenger du bare tenke på å sette på kaffen og skru.

Lagerhåndteringssystem

Det fins tusenvis av lagerhåndteringssystemer, men et man bør ha er WMS. Dette kan virke overveldende til å begynne med, men husk at en bil består av tusenvis av komponenter. Derfor er det viktig at du sortere alt i et Warehouse Management System, slik at du får sortert, kategorisert og kontrollert.

Man kan gjerne kalle systemet for et abc system, der du vektlegger produkter og halvfabrikata etter viktigheten deres og hvor ofte den brukes. Et det er produkt som har høy verdi men som sjelden brukes, er det er c-produkt. Plasseringen er lengst unna, mens har du produkter som selges hver dag, har du et a-produkt. Disse kan du plassere nærme arbeidsplassen din. Husk å plassere lagervarer også etter utforming og kapasitet.

Konklusjon om systemer for små bedrifter

Mange tror at store systemer er for store bedrifter. Men det viser seg at disse tingene kan gjøre at små bedrifter blir store. CRM og WMS er bare to av mange systemer små bedrifter som driver med å skru på biler i garasjen og som har varelager trenger, så sett i gang, det er rimelig ov oversiktlig.