Moteklær for motorinteresserte

I denne artikkelen skal vi se litt på et plagg som har et litt misvisende navn. For selv om det kalles biker shorts, så er ikke dette et plagg som forbindes med motorsykler. Det er mye strengere krav til bekledning når man kjører en tohjuling, og godt er det.

Men slike biker shorts til damer er perfekte plagg til mange andre anledninger. Slik som å delta på en motormesse eller et moteshow. Fordelene skal vi se nærmere på her.

Komfortable plagg

En biker shorts er komfortabel med deilig tekstiler som sitter godt til huden. Den er høy i midjen og holder sakene på plass. Mange velger disse under andre klær, eller for å trene i. Det er godt å kjenne at formene holdes på plass. Materialet er pustende og vannavstøtende.

Passform til alle

En flott biker shorts er ikke bare kledelig. Den får fram formene uten å avsløre for mye. Den største fordelen for mange er at den har en utrolig passform. Det er ingen steder den kniper og virker ubehagelig.

Merkevarer av høy kvalitet

Biker shorts er av et tynt materiale som elastin gjør det behagelig å ta på seg, og lett og ta av seg. Man kan trygt si at plagget er en favoritt blant mange aktive kvinner. Men kan vi forsvare at den brukes på motorsykkelen?

Bruk av biker shorts på motorsykkel

Vi er ikke først og fremst begeistret for bruk av biker shorts på motorsykkel. Ja, flott dersom det er å ta en fotoshoot på et trygt underlag, men i stor fart vil vi anbefale klær med kevlar-materiale. Når det er sagt, så er det et flott plagg å ha under en bikerdress. Det er fordi plagget er sømløs og sitter helt perfekt mot huden.

Når det er hett, bruk biker shorts

Vi har stadfestet at biker shorts for kvinner er noe alle bør ha i klesskuffen. Som et så nyttig plagg, tar det både svært liten plass og passer i mange anledninger.

Noen vil vel hevde at det ikke har noe på en mc-fører å gjøre, men når det er sagt, mange flere kvinner setter seg på en slik stålhest nå for tiden. Et utmerket plagg å ha til en bluse eller singlet når man har stoppet for dagen, etter mil etter mil på de svingete landeveiene.

Tiden er inne for sommer og sol, velg en biker shorts for damer som passer akkurat deg!