System som alle transportfirma må ha

Transport er noe av det viktigste vi har. Det frakter mennesker og gods over hele verden, langs sjø, luft, veier og skinner. Noen er overstatlige selskaper, mens andre er mindre aktører som gjør sitt beste for å få hjulene til å rulle.

Men transport er veldig vanskelig å skape overskudd av. Transport på vei skal forholde seg til mange regler. Farts-regler, retnings-regler og sikkerhets-regler. Samtidig så er kravene store. Man skal levere på tid og alltid ha mulighet til å ta med noe tilbake. Man skal kjenne veiene, sesongene, stoppestedene, ha riktige dekk og betalt årsavgiften.

Et system kan få marginene til å bli større.

Skaff et system designet for transport og logistikk

Systemet heter Stratsys som er et hjelpemiddel alle bedrifter burde ha. Hvorfor er det slik? En grunn er at transport er en bransje som står ovenfor omstillinger. En av utfordringene er miljøet.

Det kommer derfor stadig strengere krav til hvordan man skal drive transportfirma. For mange virker kravene helt uoverkommelige. Men Stratsys vil hjelpe enhver bedrift å komme gjennom omstillingene på en god måte.

Fordeler med Stratsys for transportfirma

Stratsys brukes av mange bedrifter fra forskjellige bransjer. Men den opplagte grunnen til at Stratsys bør velges av transportfirma er nettopp at de har lang logistikk erfaring. Det betyr at de setter fokus på ting som du kanskje aldri har tenkt på:

  • Målstyring
  • Risikovurdering
  • internkontroll
  • Bærekraftig drift
  • Skybasert integrering
  • Juridisk ekspertise

Det betyr at du kan spare inn penger på å rendyrke en strategi. Sette opp en garasje med moderne kjøretøy, skaffe til veie de beste låneavtalene, få tak i enda flere kunder, styrke nettverk, samlaste med andre aktører også vider.

Hva kan skje om du ikke har kontroll

Mange tenker at integrering er noe de ikke har råd til. Men vet du egentlig hva du bruker penger på, og fins det løsninger som gjør at budsjettet blir seende helt annerledes ut? Dessverre går flere og flere bedrifter konkurs, og dårlig økonomistyring er en av de årsakene som går mest igjen.

Det kan hende din verste konkurrent tar over markedet mens du må finne en ny jobb. Samtidig er det enda flere som kontakter Stratsys fordi de har hørt deres mye omtalte system. Hvorfor ikke slå til nå slik at du kan gå det neste året i møte?

Er du ennå i tvil, ta kontakt med Stratsys, så vil de hjelpe deg å komme til en løsning!