Hvordan kan store tepper inspirere til motorsykler

Det hender vel kanskje du tar ekstra sats og sklir bortover gulvet på et stort teppe. Du er helt oppslukt av tanken på motorsykkelen du har bestilt, en sykkel du har siklet på i flere år. Endelig skal det skje og snart er tiden inne for timer på landeveier og cross-baner.

Men det kan også tenkes at det er noen der hjemme som krever at du pusser opp stua og rommene som du hadde lovet i månedsvis allerede. Du må bare sette i gang før snøen smelter og gutta drar av gårde på årets store begivenhet, MC-treffet på Gol. Så her har du noen tips du kan få litt inspirasjon til selv.

Isolasjon – vegger og tak

Det er nemlig huset som trenger en oppgradering hva gjelder isolasjon. Du må splitte veggene og få inn ny isolasjon. Det er ikke så mye som skal til, men også gulvene trekker. Men det er en mye større operasjon, så velg heller noen store tepper. Du har fått ansvaret av kona til å fikse oppussingen, så da må du også få velge de store teppene til ulike rom.

Store tepper med ulike design

Du tenker kanskje på store tepper med trykk som en unødvendighet, men faktum er at du også holder dere varme, selv på kalde dager. Du kan velge ett som minner deg om landeveiene, for eksempel ett med striper på. Eller et stort teppe som speiler veien i solskinnet. Det er mange muligheter til noe som skal gi deg inspirasjon. Selv om oppussing kan være kjedelig, så er det lett å gjøre det til noe litt mer givende.

Motiverende motiv

Det er ikke så mange tepper med bilde av en motorsykkel, men så langt trenger du kanskje ikke ta hobbyen din. Det kan hende teppet får et annet oppholdsrom da. I stedet kan du se etter mønster som minner om MC-livet. Er det en farge som minner deg om livet på veien, eller er det et mønster. Er det fordi du ser kyr overalt at du kanskje heller velger et stort teppe av kuskinn eller liker du best sauer?

Store tepper varmende og samlende effekt

For store tepper har ikke bare en varmende effekt på kalde vinterdager, men skaper et rom for å samles. Enten det er rundt et familieprogram på TV eller til en underholdende kveld med brettspill. Enten man vil se et program med Top Gear eller spille Monopol med gjengen.

Store tepper gir deg klare store tanker om tiden du skal tilbringe med de beste kara i verden. Den gjengen som identifiserer deg, og gir deg tilknytning. Noe bedre miljø enn MC-gutta går det ikke an å være i, etter din mening. Og jaggu fiksa du oppussinga hjemme også!